Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BEŞİKTAŞ’IN 2 PUAN VERDiĞİ HAFTAYI FENERBAHÇE GALİBİYETLE KAPATTI..
Yalçın Toker
YAZARLAR
23 Ağustos 2021 Pazartesi

BEŞİKTAŞ’IN 2 PUAN VERDiĞİ HAFTAYI FENERBAHÇE GALİBİYETLE KAPATTI..

 

 

TÜRKTİME’da geçen haftaki yazımda Beşiktaş’ın lige 3-0’lık galibiyetle başladığını ifade edip, oyununu methetmiştim..
Siyah-Beyazlılar ikinci haftayı ise Gaziantep beraberliği ile kapattılar.. Şampiyon Beşiktaş’ı bu maçta hiç beğenmedim.. Sergen’in bir çok yanlışları vardı.. Larin gibi ustalar dururken, Kenan isimli genç santrforda israr etti. Onun bu hatası Beşiktaş’a 2 puan kaybettirdi.
Pazar günkü maçlar Konya-Başakşehir (2-1) maçı başladı.. 
Ben bu maç sırasında, sık sık Tv 100’de başlayan, yeğenim Cem Toker’in konuşmacı olarak katıldığı  “Şimdi Konuşalım” isimli programda idi.. “Türk askeri Kabil’de kalmalı mı?”, “Türkiye’nin Göçmen Strajesi” gibi  konuların ele alındığı ve Hande Aydemir’in yönettiği bu programda, Cem Toker (LDP eski Genel Başkanı), Berhan Şimşek, Utku Reyhan ve Mehmet Şahin isimli siyasi ve bilim adamları konuşmalar yaptılar.


Onları merakla dinledim.  Gözlerim bir yandan da tabii maçlarda.. Konya maçından sonra Göztepe-Malatya ve Fenerbahçe-Antalya lig maçları oynandı. Her iki maçın da ilk devreleri 0-0 sona erdi. Fenerdeki genç oyuncular dikkatimi çekti, sempatimi kazandı. 
Sonuç, Beşiktaş deplasmandan beraberlikle dönmüş 2 puan kaybetmişti. F Bahçe de kendi sahasında yenilmek ve iki puan vermek üzere idi. Ne var ki, 89. ve 91. dakikalarda attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Göztepe ise kendi evinde Malatya’ya 1-0 yenildi.
Cem Toker’li program, bu maçlar oynanırken de devam ettiği için, gözlerim bir o maçlarda, bir o programda gitti geldi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mihrem Erturk
 23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:11
Futboldan pek anlamam........Cem beyi takip ediyorum ,fikirlerini beğeniyorum,öyle siyasetçilere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum .
 Mihrem ertürk
 23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:05
Maçları bilemem ama ,Cem bey takip ettiğim kadarıyla değerli fikirleri olan bir siyasetçi .......Bu insanlara çok iğtiyacımız var.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime