Turktime

Yusuf Demir'de işlem tamam! Ayrılığı açıkladılar

Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla 6 milyon euro gibi bir bedelle transfer edilen Yusuf Demir, Galatasaray'dan sezon sonunda ayrılacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, fazla forma şansı vermediği Yusuf Demir'den umudunu kesti.
ABONE OL
Abone Ol
Yusuf Demir'de işlem tamam! Ayrılığı açıkladılar
Haberler / Spor
30 Mayıs 2023 Salı 08:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yusuf Demir için Galatasaray'da yolun sonu gözüktü. Sezon başı büyük umutlarla ve 6 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle Rapid Wien'den transfer edilen Yusuf Demir ayrılığa hazırlanıyor.

YUSUF DEMİR'İN GALATASARAY KABUSU

Sezon başında Galatasaray'a transferi sonrası büyük ses getiren Yusuf Demir'in Süper Lig macerası kabusa döndü. . Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 19 yaşındaki kanat oyuncusunu forma şansı bulmakta bile zorlandı! Forma rekabetinde geride kalmasının yanında 1,5 aylık sakatlık süreci boyunca toplam 9 maç kaçırdı. Kaçırdığı 9 maçlık seride Galatasaray deyim yerindeyse şaha kalktı ve ilk 11 resmen oturdu. Yedekte kaldığı sürece de kendini teknik direktör Okan Buruk'a kabul ettiremeyen Yusuf Demir'in, Galatasaray macerası kabusa döndü.

YUSUF DEMİR'İN AYRILIĞINA İZİN VERİLECEK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un gözünden düşen Yusuf Demir kendisine kulüp bakmaya başladı. İdmanlarda etkisiz kalması ve forma rekabetinden baya uzaklaşan Yusuf Demir için ayrılık vakti! Sezon sonu Şampiyonlar Ligi için iddialı daha iddialı bir takım kurmak isteyen Galatasaray'da kadro planlaması şekilleniyor. Yusuf Demir'e gelen teklifleri değerlendirmeye alacak olan Galatasaray yönetimi, Avusturyalı kanat oyuncunun ayrılığına izin verecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla 5 resmi maça çıkan Yusuf Demir, gol ve asist katkısı veremedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime