Turktime

Yunan bakandan küstah açıklama: Bir gece F-35’lerle Ankara’ya gelebiliriz

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, Türkiye’ye yönelik küstah açıklamalarda bulundu. Georgiadis, “Bir gece F-35’ler ile Ankara’ya gelebiliriz” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Yunan bakandan küstah açıklama: Bir gece F-35’lerle Ankara’ya gelebiliriz
Haberler / Dünya
22 Temmuz 2024 Pazartesi 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı törenlerinde Yunanistan’la kalıcı barışın sağlanması yönündeki sözleriyle birlikte, “Müzakerelere, yıllar önce İsviçre'de bıraktığımız yerden devam edelim' demek kimseye fayda sağlamaz. Biz, Kıbrıs'ta kalıcı barış ve çözüm için müzakerelere hazırız. Çözüm yolunda uzatılan hiçbir eli de havada bırakmayız” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına Yunan Sağlık Bakanı Georgiadis, “Bu "bir gece ansızın "ları dinliyorum ve beni güldürüyorlar. F-35 ile bir gecede aniden Türkiye'ye gidebiliriz. Yemen'de ne olduğunu gördünüz mü? Elinizde radara yakalanmayan F-35'ler varsa, bir gece ansızın Ankara'da olursunuz ve onları deli gibi indirirsiniz” diyerek küstahça bir cevap verdi.

“YAPACAĞIZ DEMİYORUM”

Yunan Bakan şunları söyledi:

Böyle bir şey yapacağımızı söylemiyorum, çünkü böyle bir şey yapmak istemiyoruz, ama Erdoğan bunu söylediğinde gülüyorum.

Bir gece Yunanistan'a ne götüreceksiniz? Elinizdeki ayakkabılarla mı? Herkes Türkiye'nin havacılıkta sıfır olduğunu biliyor.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime