Turktime

Yıldızlar bir bir geliyor: İşte transfer gündemi

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'da yeni sezon kadro planlaması ve transfer çalışmaları devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri ve iddiaları...
ABONE OL
Abone Ol
Yıldızlar bir bir geliyor: İşte transfer gündemi
Haberler / Spor
12 Haziran 2024 Çarşamba 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, 2001 doğumlu Sırp 8 numara Ivan Iliç'in için Torino ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetim kiralama teklifi sunacak. (FOTOMAÇ)

Trabzonspor'un Avusturya ekibi Sturm Graz ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki stoper David Affengruber ile ilgilendiği öğrenildi. (TAKVİM)

Fenerbahçe, Al Hilal'in Sırp gol makinesi Alexander Mitrovic'i kadrosuna katmak için her türlü fedakarlığı göze aldı. Mitrovic'in de Jose Mourinho faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. (FOTOMAÇ)

Beşiktaş, Rangers'ın kanat oyuncusu Tom Lawrence'ı renklerine bağlamak için çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un eski öğrencisi olan tecrübeli futbolcu da Kara Kartal'a yeşil ışık yaktı. (FANATİK)

Kadrosuna dinamik bir golcü katmak isteyen Fenerbahçe, Moise Kean'i de gündemine aldı. Geçen sezon Juventus'ta fazla varlık gösteremeyen 24 yaşındaki yıldız oyuncu için görüşmeler kısa süre içinde başlayacak. (FOTOMAÇ)

Rizespor'un stoperi Emirhan Topçu, Las Palmas'a gitmek üzere. 23 yaşındaki futbolcu için bu hafta taraflar masaya oturacak. Rizespor, Emirhan'ı satışına onay verdi. (FANATİK)

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Youssouf Fofana, Monaco ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. 25 yaşındaki orta saha için Aslan pusuda. (FOTOMAÇ)

Galatasaray'da beklentilerin uzağında kalan Zaha'ya iki Suudi ekibinden 10 milyon Euro'nun üzerinde teklif geldiği öğrenildi. (TAKVİM)

Beşiktaş, Paulista-Savic ikilisinden sambacıyı tercih etti. Bugün İstanbul'a gelmesi beklenen 33 yaşındaki tecrübeli yıldızla 2.6 milyon Euro'ya anlaşıldığı ve 2+1 yıllık imza atılacağı öğrenildi. (FOTOMAÇ)


Fenerbahçe'de hedef her bölgeye dünyaca ünlü transferler yapmak. Savunmada Çağlar ve Merih öne çıkan isimler. Orta sahada Hojberg ve Felix gündemde. Kanatlar için Mane ve Correa'yı listeye ekleyen sarı lacivertliler, forvete ise Lewandowski ve Gonçalo Ramos gibi çok üst düzey bir golcü almak istiyor. (FANATİK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime