Turktime

Yeni filmi için gerçek uçağı binaya çarptırdı

The Dark Knight üçlemesi, Interstellar ve Inception gibi filmlerle tanınan ünlü yönetmen Nolan'ın yeni filmi Tenet'in oyuncularından John David Washington, filmdeki çarpma sahnesinde gerçek bir uçağı bir binaya çarptıklarını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni filmi için gerçek uçağı binaya çarptırdı
Haberler / Kültür
26 Mayıs 2020 Salı 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına rağmen gösterimi henüz ertelenmeyen Tenet'in fragmanında bir kısmı görülen çarpma sahnesinin detayları ortaya çıktı. Filmde başrolde oynayacak olan John David Washington, CinemaBlend'e yaptığı açıklamada çarpma sahnesinin gerçek bir uçağın bir binaya çarptırıldığını söyledi. 

Washington, "O gerçek bir uçaktı ve bina da gerçekti. Uçak binaya çarptı. Bütün çekim ekibi şahit olduk ve alkışlamaya başladık. İnanılmazdı." dedi. 

Filmin 22 Mayıs'ta gelen fragmanında John David Washington'ın Üçüncü Dünya Savaşı'nı durdurmakla görevlendirilen bir gizli ajan rolü oynadığı görülüyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime