Turktime

Yeni BTS için arayışlar başladı!

Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in plak şirketi Big Hit Entertainment, K-Pop'ta yeni bir heyecan dalgası yaratacak bir sonraki BTS'i arıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Yeni BTS için arayışlar başladı!
Haberler / Kültür
23 Şubat 2021 Salı 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

New York Post'un haberine göre Big Hit Entertainment ve Universal Music Group bu hafta yaptıkları ortak açıklamada yeni bir grup oluşturacaklarını söyledi. Plak şirketi'nin CEO'su Bang Si-Hyuk, "UMG ve Big Hit'in küresel müzik tarihini yeniden yazacak bir sinerji yaratacağına yürekten inanıyorum" diye belirtti. Muhtemel sanatçılar, BHE ve Universal'ın Geffen Records'u tarafından oluşturulacak yeni bir şirketle K-Pop dünyasına dahil olacak.

YARIŞMA PROGRAMI PLANLANIYOR

Independent Türkçe'nin haberine göre;  küresel müzik devleri, Amerikalı izleyicilere K-Pop endüstrisinin nasıl işlediğine dair bakış sunmak amacıyla bir yarışma programı planlıyor. K-Pop sanatçıları ve grupları, performanslarını ortaya koymadan önce bir tür yurt ortamında yıllarca eğitmenleriyle çalışmalarıyla biliniyor.

Halihazırda yeni grupların K-Pop yarışına dahil olmaya hazırlandığı göz önüne alınırsa, küresel müzik endüstrisinin özellikle Güney Koreli aktörlerin sayısının artmasıyla daha rekabetçi bir hal alması şaşırtıcı olmayacak gibi görünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime