Turktime

Yavuz Ağıralioğlu'yla ilgili karar: İhraç süreci başlatılacak mı?

Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi sonrası İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu düzenlediği basın toplantısıyla tepkisini dile getirdi. Ağıralioğlu ile ilgili "ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusu ise yanıt buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Yavuz Ağıralioğlu'yla ilgili karar: İhraç süreci başlatılacak mı?
Haberler / Siyaset
24 Mart 2023 Cuma 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altılı masada yaşanan adaylık sürecine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi adanı masaya dayatmasına, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in kumar masası dediği ve hakarete uğradığı masaya geri dönmesine son olarak ise Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi sonrası HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine aday çıkarmamasından rahatsızlık duyan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu düzenlediği basın toplantısıyla tepkisini dile getirdi. Bu konuşma sonrası Ağıralioğlu ile ilgili İYİ Parti kanadından bir adım atılıp atılmayacağı merak konusu olmuştu. İYİ Parti'den ilk açıklama geldi.

"İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILACAK MI?

İYİ Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, Ağıralioğlu'nun açıklamaları bireysel değil, Ağıralioğlu’nun içinde olduğu parti kurullarında konuşularak alındı. Ağıralioğlu ile ilgili "ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusu ise "Şu an için öngörülmüyor" şeklinde cevaplanıyor. İYİ Partili isimler, Ağıralioğlu için şu an parti içinde herhangi bir hamle yapılmayacağını belirtiyor.

Öte yandan CHP kaynakları ise Ağıralioğlu için “Ağıralioğlu el bombasıydı pimi çekilmesini bekliyorduk, dün çektiler ifadesini” ifadelerini kullanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime