Turktime

Visca'da sürpiz gelişme

Transfer döneminin açık ara lideri Fenerbahçe, büyük bir bomba daha patlatma hazırlığında. Edin Visca transferini sessiz sedasız bitirmek üzere Başakşehir'le pazarlık masasına oturan Sarı- Lacivertliler, 30 yaşındaki oyuncuyla anlaştı ve kontrat bitimine 1 yıl kalmasının avantajını kullanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Visca'da sürpiz gelişme
Haberler / Spor
30 Ağustos 2020 Pazar 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe sessiz sedasız bir transfer bombası daha patlatmaya hazırlanıyor... Şampiyonluk yolunda son derece iddialı bir kadro kurmaya çalışan Sarı-Lacivertliler, şimdi de rotayı Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'ya çevirdi. Özellikle teknik patron Erol Bulut'un kadrosunda görmeyi çok istediği 30 yaşındaki futbolcu için pazarlık süreci başladı. Fenerbahçe ve Başakşehir yönetimleri bonservis bedeli için masaya otururken, Bosnalı futbolcunun sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalması, Fener cephesinin şu anki en büyük kozu olacak. Bu arada bonservis pazarlıkları sırasında, Kanarya'da kadroda düşünülmeyen bazı oyuncuların takasta kullanılması da seçenekler arasında bulunuyor. Büyük takım forması giymek isteyen Visca'nın, bu anlaşmayı dört gözle beklediği de gelen haberler arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime