Turktime

Villarreal - Sivasspor maçı hangi kanalda?

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında İspanya ekibi Villarreal ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri deplasmanda kazanarak gruplara 3 puanla başlamak istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Villarreal - Sivasspor maçı hangi kanalda?
Haberler / Spor
22 Ekim 2020 Perşembe 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden Demir Grup Sivasspor, gruptaki ilk maçında İspanya temsilcisi Villarreal’e konuk olacak. Rıza Çalımbay ve öğrencileri güçlü rakibi karşısında 3 puan arayacak. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Aaron Appindangoye ve Erdoğan Yeşilyurt kadroda yer almadı.
El Madrigal Stadyumu’ndaki karşılaşma TSİ 22.00’de başlayacak. Müsabaka, beIN Sports 1 kanalından naklen yayımlanacak.


VİLLAREAL LİGİNDE ZİRVE MÜCADELESİ VERİYOR

Sivasspor’un Avrupa Ligi’ndeki rakibi Villarreal, 6 haftası geride kalan İspanya 1. Ligi’nde (La Liga) aynı puanı paylaştığı Real Sociedad’ın ardından averajla ikinci sırada bulunuyor. Villarreal, 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puan topladı. İspanya ekibi, bu maçlarda 8 gol atarken, kalesinde de 8 gol gördü.

VİLLAREAL'DE EKSİKLER VAR

Villarreal’de, Fas Milli Takımı’nda iken Kovid-19 testi pozitif çıkan Sofian Chakla, milli takımlarında sakatlanan Ekvadorlu futbolcu Pervis Estupinan ve İspanyol futbolcu Gerard Moreno ile eylül ayında sol diz bağından ameliyat geçiren ve sezonu kapatan Albert Moreno, Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ZİYAA
 22 Ekim 2020 Perşembe 14:32
Sıfır çeker gelirler. Hiç şansı yok Sivas''ın.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime