Turktime

Victor Ruiz'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'tan maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden ve siyah beyazlıları FIFA'ya şikayet eden Victor Ruiz'den olayla ilgili açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Victor Ruiz'den Beşiktaş açıklaması
Haberler / Spor
20 Kasım 2020 Cuma 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'tan sözleşmesini feshederek ayrılanr ve Real Betis'in yolunu tutan Victor Ruiz açıklamalarda bulundu. İspanyol savunmacı, siyah-beyazlıların teklifini cazip bulduğu için geldiğini ancak işlerin istediği gibi gitmediğini belirterek şunları söyledi:
Oraya gitmeden önce her şey çok iyi görünüyordu. Ekonomik durum çok ağır bastı ve çekiciydi. 5 yıl Villarreal'den sonra yeni bir deneyim istemiştim. Bazen yeni adımı atıyorsunuz ama istediğiniz gibi gitmiyor. Durum utanç verici. Çünkü kulüp her şeyi iyi yapacak imkanlara sahip ama şu anda yapmıyor.

"FIFA DA BENİMLE AYNI FİKİRDE"

Süreç devam ediyor. Şikayetimin ve ardından yargılamadan sonra ilk adımda FIFA'nın benimle aynı fikirde olduğu ortaya çıktı. Temyize gitme zamanı var, biz de orada olacağız. Bana avukatlarım sadece sahaya odaklanmam gerektiğini ve bu konuda huzurlu olmam gerektiğini söylüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime