Turktime

Victor Osimhen'den ilk fotoğraf geldi

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen'i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. Golcü oyuncu bu akşam İstanbul'a gelecek.
ABONE OL
Abone Ol
Victor Osimhen'den ilk fotoğraf geldi
Haberler / Spor
3 Eylül 2024 Salı 00:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. DHA'nın haberine göre; sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile güçlendirdi. 

Golcü oyuncu bir yıllık kiralık olarak Galatasaray formayı giyecek. Futbolcunun maaşını sarı-kırmızılı ekip ödeyecek.

Victor Osimhen'i taşıyan uçak saat 00.30 sıralarında Napoli'den yola çıktı. Osimhen bu gece saat 03.00 civarında İstanbul'da olacak. 

Bu arada Osimhen transferi için İtalya'da bulunan menajer George Gardi, sosyal medya hesabından Nijeryalı futbolcu ve Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'yla birlikte yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

Galatasaray Kulübü ise Osimhen'in transferiyle ilgili sosyal medyadan bir sinyal verdi. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan  paylaşımda alev emojisi ve Nijerya bayrağına yer verilerek Nijeryalı yıldızın transferine üstü kapalı bir gönderme yaptı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Galatasaray'da Osimhen transferinin ardından çalışmalar devam edecek. Bugün İtalya'da olan teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Abdullah Kavukcu, transfer görüşmelerine devam etmek için Avrupa'da kalacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime