Turktime

Vergi zamları yargıya taşındı

CHP'nin ardından Deva Partisi ve İYİ Parti de vergi artışlarını yargıya taşıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Vergi zamları yargıya taşındı
Haberler / Güncel
18 Temmuz 2023 Salı 19:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deva Partisi ve İYİ Parti, Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin bu yıl iki kez ödenmesini öngören ve doğalgaz ve akaryakıttaki özel tüketim vergisini artıran Cumhurbaşkanı Kararı’nın iptali için Danıştay’a başvurdu.

Deva Partili milletvekilleri Cem Avşar, Mehmet Emin Ekmen, Evrim Rızvanoğlu, İdris Şahin, Mustafa Yeneroğlu ve Medeni Yılmaz Danıştay’a giderek partilerinin dilekçesini teslim ettiler.

İYİP Sözcüsü Kürşad Zorlu ise partisinin yeni vergilere karşı Danıştay'a iptal davası açtığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

"TBMM'YE AİT OLAN..."

Zorlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda,"Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ait olan vergi yetkisini adeta bir yetki devri gerçekleştirerek Türk milletine karşı ölçüsüz bir şekilde kullanan Cumhurbaşkanı Kararına yönelik olarak, Toplumsal Politikalar Başkanımız Ece Güner ve Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Ahmet Zeki Üçok tarafından bugün Danıştay’da iptal davası açılmıştır" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime