Turktime

Van Bronckhorst'tan yeni plan

Beşiktaş'ta Rashica'nın yaşadığı sakatlık sonrası van Bronckhorst'un tercihi merak ediliyor. Giovanni van Bronckhorst'un Kosova Milli Takımı'nda sakatlanan Rashica'nın yerine Tümosan Konyaspor maçınca Muçi yada Semih Kılıçsoy'a görev vermesi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Van Bronckhorst'tan yeni plan
Haberler / Spor
17 Ekim 2024 Perşembe 21:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milli araya 7 maçta topladığı 17 puanla 3. sırada giren Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'e 9. haftada oynayacağı Tümosan Konyaspor maçıyla dönecek.

Taraftarı önünde kazanarak Gaziantep FK karşısında alınan beraberliği telafi etmek isteyen siyah-beyazlılarda sakat futbolcuların alternatifleri belirlendi

RASHICA'NIN YERİNE SÜRPRİZ İSİM

beIN Sports'un haberine göre; Hollandalı çalıştırıcı van Bronckhorst'un Kosova Milli Takımı'nda sakatlanan Rashica'nın yerine Tümosan Konyaspor maçınca Muçi yada Semih Kılıçsoy'a görev vermesi bekleniyor. Beşiktaş'ta ileri ucun diğer üyeleri de Immobile ve Joao Mario olacak.

TERCİH EMİRHAN TOPÇU

Gaziantep FK maçında sakatlanarak oyundan çıkan Gabriel Paulista da siyah-beyazlılar adına önemli bir eksik olarak göze çarpıyor. Galatasaray derbisinde de oynaması beklenmeyen Brezilyalı stoperin yokluğunda Emirhan Topçu veya Tayyip Talha Sanuç'un görev için hazır olduğu belirtildi. Ancak van Bronckhorst'un Tayyip Talha yerine sertliğinden dolayı Emirhan Topçu'ya daha sıcak baktığı öğrenildi.

AL-MUSRATI DÖNÜYOR

Milli ara öncesi sakatlığı nedeniyle formasına hasret kalan Al-Musrati'nin de takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken, Libyalı futbolcunun Tümosan Konyaspor karşısında Gedson Fernandes ve Rafa Silva ile birlikte orta saha üçlüsünü oluşturacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime