Turktime

Uzungöl turizm sezonuna hazır

Trabzon'da bulunan tabiat harikası Uzungöl'de, yeni sezonda ziyaret edecek turistler için hazırlıklar tamamlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Uzungöl turizm sezonuna hazır
Haberler / Kültür
27 Mayıs 2024 Pazartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzon'a 99, Çaykara ilçe merkezine ise 19 kilometre mesafede bulunan Uzungöl, zengin bitki örtüsü, turistik tesisleri ve bungalov yapıların yanı sıra yöresel lezzetleriyle dikkati çekiyor.

Bölgeye gelen turistlerin ilk tercihleri arasında yer alan Uzungöl, ziyaretçilerine trekking, zipline, yamaç paraşütü, salıncak, foto safari gibi aktivitelerle tabiatla iç içe vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce yaptırılan seyir terasında doğal güzelliklerin kuş bakışı izlenebildiği ünlü turizm beldesinde, 2023-2024 sonbahar-kış döneminde yürüyüş yolları, korkuluk rehabilitasyonu ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmaları yapıldı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl'ün Trabzon ve Doğu Karadeniz'in en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Gün geçtikçe Uzungöl'ün değerinin arttığına işaret eden Tok, bu sene geçen yıla göre çok daha fazla turist beklediklerini dile getirdi.

Tok, daha güzel ve kaliteli hizmetle turist sayısını artırmaya gayret edeceklerini belirterek, "Tüm paydaşlarla gelen misafirlerimize kalite, fiyat, ulaşım, asayiş, emniyet noktasında en iyi hizmeti sunacağız. Uzungöl'ü doğasıyla gölüyle yaban hayatıyla beraber işliyoruz. Çok güzel bir sezon olacağını düşünüyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime