Turktime

Uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan hakem ve gözlemcisinin lisansı iptal edildi

Süper Lig'in eski hakemlerinden ve aktif olarak gözlemcilik yapan O.E.(61) ile kadın hakem E.K'nin(24) ortaya çıkan uygunsuz görüntülerinin ardından iki ismin de TFF lisansı iptal edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan hakem ve gözlemcisinin lisansı iptal edildi
Haberler / Spor
5 Ekim 2024 Cumartesi 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Tahkim Kurulu, uygunsuz görüntüleri gündeme gelen gözlemci 61 yaşındaki gözlemci O. E. ile 24 yaşındaki hakem E.K. hakkındaki kararını verdi.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) ve Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), iki ismin savunmasını talep etmişti.

Söz konusu savunmaların ardından, TFF Tahkim Kurulu, cinsel ilişki görüntüleri nedeniyle Süper Lig eski hakemi ve gözlemci O.E. ve hakem E.K.'nin lisanslarını iptal etti.

"GÖRÜNTÜLERİ KADIN HAKEM PAYLAŞTIĞI İÇİN SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİM"

Gözlemci O.E., 23 Şubat 2024 tarihinde "e............." adlı İnstagram hesabından yapılan paylaşım doğrultusunda Hakem E.K.'yı Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet ettiğini de belirtti.

Bahse konu olayın ve görüntülerin ortaya çıkmasında hiçbir kastı ve davranışının olmadığını kaydeden Gözlemci O.E., Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'ne göndermiş olduğu yazıda da "Bu paylaşımı kendi sosyal medya hesabından yayan ve paylaşan kişi Hakem E. K.'dır. Söz konusu hesabın kime ait olduğu açık ve net şekilde belli olması, 30 yılı aşkın süredir büyük bir gururla ve şerefle sürdürdüğüm hakemlik ve gözlemcilik geçmişimde en ufak disiplin cezası almadığım hususları göz önüne alındığında hala ilk günkü gibi büyük heves ve istekle devam ettirdiğim gözlemcilik hayatıma derhal geri dönmem için gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim" dedi.

Kaynak / Ajansspor

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime