Turktime

Ünlü oyuncu Prenses Diana’ya hayat verecek

Son yılların başarılı yönetmeni Pablo Larrain'in çekeceği yeni filmin detayları belli olmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü oyuncu Prenses Diana’ya hayat verecek
Haberler / Kültür
18 Haziran 2020 Perşembe 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

No, Neruda, Jackie gibi başarılı biyografik filmlere imzasını atmış olan ve son olarak Ema ile seyirciyle buluşan Şilili yönetmen Pablo Larrain, Prenses Diana’nın hayatını anlatacak olan “Spencer” adlı filminin hazırlıklarına başladı.

Jacqueline Kennedy’nin hayatını anlatan Jackie filminde Natalie Portman’la çalışan Larrain, Spencer filminde ise Kristen Stewart ile çalışacak. Stewart, Prenses Diana’ya hayat verirken merakla beklenen filmin senaryosunu ise Peaky Blinders ve Taboo gibi yapımların senaristi Steven Knight yazacak.

Spencer filmi, 1990’ların başında Diana’nın Prens Charles ile olan evliliğin artık yürümediğine karar verdiği hafta sonuna odaklanacak. Diana, Noel kutlaması için Norfolk’taki sarayda geçirdiği bu kritik hafta sonunun ardından bir gün kendisini kraliçe yapabilecek yoldan uzaklaşmaya karar veriyor. Filmin tamamının sadece üç günü anlatacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime