Turktime

Ünlü aşıklardan Cannes çıkarması! Hande Erçel güzelliğiyle nefes kesti!

Güzel oyuncu Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları sosyal medyada gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü aşıklardan Cannes çıkarması! Hande Erçel güzelliğiyle nefes kesti!
Haberler / Magazin
24 Mayıs 2024 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor. Boş vakitlerini tatil yaparak değerlendiren Hakan Sabancı (33) ile Hande Erçel (30), son olarak Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi.

Öte yandan geçtiğimiz ay Levent'teki menajerlik ofisinden çıkarken görüntülenen Hande Erçel, müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın kendisini gelin olarak istemediği iddialarıyla ilgili sorulara yanıt vererek, şu ifadeleri kullanmıştı:Arkadaşlar olur mu öyle bir şey, lütfen. Teşekkür ediyorum.

Bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'nde fırtınalar estiren Hande Erçel, geçtiğimiz gün de sevgilisi Hakan Sabancı ile kırmızı halı da boy gösterdi. Hakan Sabancı'dan ise beklenmedik bir hamle geldi.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz sene de Cannes'da birlikte katılmıştı fakat çiftten yan yana oldukları bir poz gelmemişti. Bu sene Sabancı beklenmedik bir hamle yaptı ve sosyal medya hesabından sevgilisiyle romantik pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime