Turktime

Ülkücü camianın önemli ismi Ankara Milletvekili Yüksel Arslan sert konuştu: Anket manipülasyonlari raf ömrü bitenleri kurtarmaz

Ankara Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Arslan, “Anket manipülasyonlari raf ömrü bitenleri kurtarmaz” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Ülkücü camianın önemli ismi Ankara Milletvekili Yüksel Arslan sert konuştu: Anket manipülasyonlari raf ömrü bitenleri kurtarmaz
Haberler / Siyaset
20 Temmuz 2024 Cumartesi 23:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Bağımsız Milletvekili Yüksel Arslan, X hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Arslan “Türk milletinin sürekli kaybettiği bir senaryoyu yırtıp atmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Yüksel Arslan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“İşportaya düşmüş araştırma şirketlerinin anket manipülasyonları devam ediyor!

"Raf Ömrünü Tüketmiş", "Son Kullanma Tarihi Geçmiş" isimleri parlatma operasyonu beyhudedir. Hem kaybettiği desteği koruduğunu göstermek hem de rakibini tayin etmek için algı oluşturmak siyaset mühendisliği yapmaktır. Anket firmalarını besleyerek kendi beslendikleri kaynağı gizlemeye çalışanların, başka başka yüzleriyle tanışıyoruz.

Washington'dan, Brüksel'den icazet alan, 22 yıldır insanları canından bezdiren AKP'nin üçüncü sınıf kopyacısı isimlerle yola çıkmak; tarih ve millet huzurunda mahkûm olmaktır.  Emperyalizm destekli, etnik ve dini bölücülüğe mavi boncuk dağıtan, rengi ve duruşu belli olmayan "Türkiyeli" kimliksizlerin umut tacirliğine müsaade edemeyiz. İsimlerin değiştiği, Türk milletinin sürekli kaybettiği bir senaryoyu yırtıp atmak zorundayız.

Milletin değerlerine uzak, inançlarına düşman kimseleri öne çıkarmak, başlamayan yarışı kaybetmektir.

“SEÇİMLER ANKET OYUNLARIYLA KAZANILMAZ”

Seçimler anket oyunlarıyla kazanılmaz. Türk milletinden başka efendi de bey de tanımayan, milletin duasını arkasına almış insanlarla kazanılır. Milli şahsiyet ve milli şuur sahibi, sorumluluk ve fedakârlık duygusunun gerektirdiği ciddiyetle hareket eden yiğitler, Türk milletini emin adımlarla geleceğe taşır. Yeter ki kirli ağızların şişirdiği uçan balonlar gökyüzünü karartmasın...”

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime