Turktime

Ukrayna tahıl gemisi, İstanbul Boğazı'nda

Ukrayna'dan tahıl yüklü olarak Karadeniz'e ulaşan 'Resilient Africa' isimli yük gemisi İstanbul Boğazı açıklarında demirledi.
ABONE OL
Abone Ol
Ukrayna tahıl gemisi, İstanbul Boğazı'nda
Haberler / Dünya
21 Eylül 2023 Perşembe 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rus yetkililer Ukrayna'ya tahıl gönderilmemesi konusunda ciddi uyarılar yaparken bir gemi İstanbul Boğazı açıklarına demirlerini vurdu. Ukrayna'dan yola çıkan tahıl yüklü ilk gemi Kumköy açıklarına ulaştı.

Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasından çekilmesinin ardından Palau bayraklı 76 metre uzunluğundaki 'Resılıent Afrıca' isimli gemi Çornomorsk Limanı'ndan buğday yükü ile birlikte ayrıldı. Tahıl ithalatı yasağı yargıya taşınıyor: Ukrayna'dan AB ülkelerine dava Tahıl ithalatı yasağı yargıya taşınıyor: Ukrayna'dan AB ülkelerine dava

Gemi Ukrayna karasularından Romanya karasularına oradan da Bulgaristan karasularına son olarak da gece saatlerinde Türkiye karasularına girdi. İsrail'e gitmek için yaklaşık 1,5 gün sonra Kumköy açıklarına ulaşan geminin personelinin Ukraynalı, Türk ve Mısırlı olduğu öğrenildi.

İkinci gemi olan Palau Bayraklı 'Aroyat' isimli geminin de tahıl yükleme işleminden sonra aynı güzergahı kullanarak Ukraynanın Çornomorsk Limanından ayrılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime