Turktime

Ucuza hizmet verdiği için zabıtaya şikayet edilmiş...

Fahiş fiyatların uçuştuğu son dönemlerde, Ankara'da ilginç bir olay yaşandı. Ankaralı bir kuru temizlemecinin fahiş fiyatlarla mücadelesi gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Ucuza hizmet verdiği için zabıtaya şikayet edilmiş...
Haberler / Ekonomi
14 Temmuz 2024 Pazar 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Doların ve dövizin yüksek seyretmesi ve enflasyon nedeniyle iğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Fahiş fiyatların havada uçuştuğu dönemde Ankaralı esnafın mücadelesi dikkat çekti.

Kuru temizleme fiyatları da diğer hizmet fiyatları gibi artmaya devam ederken, Ankaralı bir kuru temizlemecinin yüksek fiyatlara rağmen indirim yapması üzerine, başına gelmeyen kalmadı.

"GÖZ AÇLIĞINA GEREK YOK"

Kanal 7'ye röportaj veren vatandaş, "Ben günlük 13 lira kar ediyorsa arkadaşım 50 lira kar ediyor ya 10 lira 15 lira kar et bu kadar göz açlığına gerek yokki" dedi.

"ZARAR BUNUN NERESİNDE?"

Esnaf, "Halka hizmet hakka hizmet diye bir anlayışla devam edeyim dedim. 50 lirada düşünebiliyor musunuz 25 parça 1250 TL yapıyor. 1250 liranın 250 lirası kadar bunun bir masrafı yok. 45 dakikada ben 1000 lira para kazanmış oluyorum. 10 makine çalıştığını kabul edelim 10 nin liras günlük para ediyor. Zarar bunun neresinde?" diye sordu.

Ufak tefek tamirleri ücretsiz yaptığını ifade eden kuru temizlemeci, "Bazı arkadaşlar kuru temizlemede tamir yapıyor diye şikayet etmişler odamıza. Odamızda tutuyor Çankaya belediyesine yazı yazıyor" ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="tr" dir="ltr">Ankaralı Kurutemizlemeci İlham Altun…<br><br>Diğer meslektaşlarından yüzde 30 indirimli iş yaptığı için başına gelenleri anlatıyor. İbretlik..<br><br>Bir “Sen misin vatandaşı düşünen” vakası.. <a href="https://t.co/MXbEdPPZoZ">pic.twitter.com/MXbEdPPZoZ</a></p>&mdash; Zafer Şahin (@zafersahin06) <a href="https://twitter.com/zafersahin06/status/1812369157305876957?ref_src=twsrc%5Etfw">July 14, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime