Turktime

UCLG toplantısında İsrailli konuşmacı protesto edildi

Konya'da gerçekleşen UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrailli konuşmacının toplantıya online bağlanması üzerine UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail’i protesto etti.
ABONE OL
Abone Ol
UCLG toplantısında İsrailli konuşmacı protesto edildi
Haberler / Güncel
27 Ekim 2023 Cuma 19:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG), Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor. Toplantıda oturumlar devam ederken, İsrail’den katılan üye protesto edildi. UCLG Dünya Konseyi sırasında İsrail Yerel Yönetimler Birliği Dışişleri Dairesi Başkanı Shiri Steinhardt Sela toplantıya online olarak bağlandı. Bunun üzerine UCLG Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve salonda bulunan katılımcıların çoğunluğu toplantıyı terk ederek İsrail’i protesto etti. Başkan Altay ve çok sayıda katılımcı İsrailli üyenin konuşmasının sona ermesinin ardından salona döndü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime