Turktime

Turisti sokak ortasında darp etti

Trabzon'da dün akşam yaşanan olayda bir Türk vatandaşı Kuveyt asıllı bir turiste yumruk atarak bayıltmıştı. Trabzon Valiliği bugün yaptığı açıklamayla saldırganın gözaltına alındığını turistin ise hastanede tedavi altına alındığını bel
ABONE OL
Abone Ol
Turisti sokak ortasında darp etti
Haberler / Güncel
17 Eylül 2023 Pazar 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'de gittikçe artan yabancı nefreti dün gece neredeyse bir can alıyordu. Trabzon'un işlek caddesinde bir turist Türk vatandaşı tarafından darbedildi. Ölümden dönen turist hastaneye kaldırılırken valilik olayın 'polise mukavemet edildiğini' zanneden bir kişi tarafından yapıldığını açıkladı.

Trabzon Valiliği, kentte bir turisti darbeden kişinin gözaltına alındığını ve hakkında adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

TRABZON'DA TURİSTE YUMRUKLU SALDIRI
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 16 Eylül'de saat 22.20 sıralarında Trabzon kent meydanında iki turist arasında sözlü tartışma yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "İki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, 'turistlerin polise mukavemet ettiği' şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumruk vurarak yere düşürmüştür" ifadeleri kullanıldı.

SALDIRGAN GÖZALTINDA, TURİST HASTANEDE
Polisin, şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, savcı talimatıyla hakkında adli soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Açıklamada, ilde turist olarak bulunan misafirin tedavisinin Valilik takibinde hastanede yapıldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime