Turktime

Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan'dan ortak paylaşım: Sorun yok!

"Zeytin Ağacı" dizisinin ikinci sezon galasında yaşanan gerilim, sosyal medyada gündem oldu. Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan, yaşanan tartışmanın ardından sosyal medya hesaplarından ortak paylaşım yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan'dan ortak paylaşım: Sorun yok!
Haberler / Magazin
22 Temmuz 2024 Pazartesi 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Netflix'te yayınlanan OGM Pictures imzalı "Zeytin Ağacı" dizisinin ikinci sezon galası, başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Galada yaşananlar, izleyiciler tarafından dikkatle takip edildi.

Galada, Seda Bakan'ın “Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu” sözlerine Tuba Büyüküstün'ün "Ben seni de Boncuk’u da tanımıyordum, sen de beni tanımıyordun" diyerek karşılık vermesi dikkat çekti.

"KİMİ TANIYORDUK"

Ortamı yumuşatmaya çalışan Rıza Kocaoğlu, "Yıllardır tanıyor gibiydik" dese de Büyüküstün, "Rıza’yı tanımıyordum, Aytaç’ı tanımıyordum. Kimi tanıyorduk?" sözleriyle tartışmayı sürdürdü.

Seda Bakan ise “Aşkım ben Serkan’ı tanıyordum, Murat ile daha önce film çekmiştim, Aytaç’ı da tanıyordum” şeklinde yanıt verdi.

Durumun daha fazla gerginleşmesini istemeyen Boncuk Yılmaz, “Yapmayın, birbirinizi patlatmayın” diyerek araya girdi. Ancak Büyüküstün'ün “Seda, sus artık” sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

ORTAK PAYLAŞIM
Yaşanan bu olayın ardından, Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle yaptıkları görüntülü görüşmeyi paylaşarak, aralarında bir sorun olmadığını belirtti ve takipçilerine "sorun yok" mesajı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime