Turktime

Trump'tan Alec Baldwin yorumu

Ünlü aktör Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, soruşturmanın da baş şüphelisi konumundaki silah sorumlusu ilk kez açıklama yaptı. Ayrıca olaya Trump'ın yorumları damga vurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Trump'tan Alec Baldwin yorumu
Haberler / Dünya
7 Kasım 2021 Pazar 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in hem yapımcısı olduğu hem de rol aldığı Rust filminin setinde meydana gelen trajik kazayla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

63 yaşındaki oyuncu Alec Baldwin, elindeki kurusıkı silahtaki gerçek mermiyle, filmin 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i kazara öldürmüş, yönetmen Joel Souza'yı da yaralamıştı. 

Ölümlü kazada gerçek merminin silaha nasıl girdiği gizemini korurken tüm oklar setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'i gösteriyor. 24 yaşındaki Gutierrez-Reed açıklama yaparak, yeni iddiaları gündeme getirdi.
Avukatı aracılığı ile yazılı bir açıklama yapan Reed, kazanın olduğu gün söz konusu silahı kontrol ettiğini belirtti ve "Asıl soru bu kurşunu oraya kim neden koydu olmalı" dedi.

Reed'in bu sözleri olayla ilgili "kaza mı sabotaj mı" sorusunun sorulmasına neden oldu.

Bu durumun davanın seyrini değiştirebileceği de gelen bilgiler arasında.


DONALD TRUMP DA OLAYI YORUMLADI
Eski ABD Başkanı Donald Trump, muhafazakar radyo sunucusu Chris Stigall'ın podcast'inde Rust olayına ve Baldwin'in rolüne değindi. Trump canlı yayında yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Baldwin için "Onu yıllarca izledim, o sorunlu bir adam" ifadelerini kullanan Trump, silahın içerisindeki kurşunların onun tarafından yerleştirilmiş olabileceğini öne sürdü.
ABD basınında yer alan haberlere göre, Hutchins'in eşi avukat tuttu ve trajediyi mahkemeye taşıma kararı aldı.

Aynı haberlere göre, 'ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme' iddiası ile açılacak olan dava, aralarında Alec Baldwin'in de olduğu pek çok kişiyi hakim karşısına çıkacak.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime