Turktime

Trabzonspor transferi duyurdu

Trabzonspor İngiltere'den transfer yaptı. Bordo mavili ekip Stoke City'den Afobe'yi kiraladı.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor transferi duyurdu
Haberler / Spor
17 Eylül 2020 Perşembe 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Stoke City'den Benik Afobe'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını KAP'a (Kamu Aydınlatma Platformu) bildirdi. KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Benik Tunani Afobe ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2020/21 futbol sezonu için 1.300.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, 140.000.-EUR ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

İNGİLTERE KARİYERİ ÇOK TAKIMLA DOLU
Arsenal altyapısından yetişen Afobe, daha önce İngiltere'de Arsenal'in yanı sıra Huddersfield, Reading, Bolton, Millwall, Sheffield Wednesday, MK Dons, Wolverhampton, Bournemouth, Stoke ve Bristol City formaları giyerken ilk Ada dışındaki ilk deneyimini Trabzonspor forması altında yaşamaya hazırlanıyor. 

2016'da Wolverhampton'dan Bournemouth'a 13.3 milyon Euro karşılığında transfer olan Afobe, 2019'da da Wolverhampton'dan Stoke'a 13.5 milyon Euro'ya gitmişti. Golcü oyuncu, geçtiğimiz sezonu ise Bristol City'de kiralık olarak tamamladı. Kariyerinin ilk döneminde İngiltere'nin alt yaş milli takımlarında forma giyen 27 yaşındaki forvet, A milli düzeyde ise Demokratik Kongo Cumhuriyeti forması altında 6 maça çıkarken 1 gol kaydetti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime