Turktime

Trabzonspor'dan transfer harekatı

Trabzonspor transfer haberi... Yerli ve gelecek vadeden isimlere yönelen Trabzonspor, TFF 1.Lig'in yıldızlarına talip oldu. Karadeniz ekibi, Keçiörengücü'nden Erdi Dikmen, Eskişehir'den Mehmet Özcan ve İstanbulspor'dan Eslem Öztürk'ü istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'dan transfer harekatı
Haberler / Spor
23 Temmuz 2020 Perşembe 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2 sezondur geleceğe yatırım transferleri yapan Fırtına, önümüzdeki dönemden itibaren yabancı sınırının kademeli olarak düşürülecek olması nedeniyle bu projesine ağırlık verdi. Genç ve gelecek vadeden yerli yıldızları kadrosuna katmayı hedefleyen Trabzonspor bu doğrultuda gözünü TFF 1.Lig'e çevirdi. Bordo-Mavililer, stoper için Keçiörengücü'nden Erdi Dikmen'i radarına aldı.
GENÇLERDE İSTİYOR

Eskişehir'in orta sahası Mehmet Özcan ile İstanbulspor'un 10 numarası Eslem Öztürk için de düğmeye basan Karadeniz devi, uygun şartların oluşması durumunda transferleri resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Bu isimler için nabız yoklamaya başlayan Trabzonspor en kısa zamanda resmi görüşmelere başlayacak. 3 oyuncunun da gelişimleri açısından Bordo-Mavili renklere imza atmak için istekli olduğu kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime