Turktime

Trabzonspor'da ayrılık kararı

Trabzonspor, Norveçli orta saha oyuncusu Anders Trondsen'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini ve oyuncuya fesih bedeli olarak, 11 taksit halinde 1.25 milyon euroluk ödeme yapılacağını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'da ayrılık kararı
Haberler / Spor
26 Eylül 2022 Pazartesi 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Anders Trondsen arasındaki 17.08.2020 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 11 taksit halinde 1 milyon 252 bin 500 avro fesih tazminatı ödenecektir."

Trondsen, bordo-mavili ekip ile 14 resmi maça çıktı.

Trabzonspor'dan Trondsen için eşekkür mesajı

Bu arada Trabzonspor, Trondsen için sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı. Mesajda, "Anders Trondsen'e kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime