Turktime

Trabzonspor'da Manolis Siopis sürprizi! Kulüp 4 katını talep ediyor

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Manolis Siopis için Panathinaikos'un devrede olduğu öne sürüldü. Siopis'i 1 milyon euroya transfer eden Trabzonspor'un bu rakamın 4 katını talep ettiği iddia ediliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'da Manolis Siopis sürprizi! Kulüp 4 katını talep ediyor
Haberler / Spor
27 Mayıs 2023 Cumartesi 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor'un 2021-22 sezonu başında Alanyaspor'dan 1 milyon euroya transfer ettiği Manolis Siopis, bordo-mavililere veda edebilir. Performansıyla Trabzonspor'un önemli isimleri arasında yer alan Siopis'in ülkesine dönebileceği belirtiliyor.

SIOPIS'TEN 4 MİLYON EURO GELİR BEKLENİYOR

Milliyet'in haberine göre Manolis Siopis için Panathinaikos devrede. Haber detayında Trabzonspor'un deneyimli orta saha için 4 milyon euro talep ettiği belirtildi.

38 MAÇTA GOL KATKISI YOK

Bu sezon Trabzonspor formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıkan Manolis Siopis gol katkısı veremedi. 29 yaşındaki futbolcunun Karadeniz ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerine Olympiakos altyapısında başlayan Manolis Siopis, 2013 yılında profesyonel olmuştu. Tecrübeli futbolcu daha sonra sırasıyla Platanias, Panionios, Aris ve Alanyaspor formaları giymişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime