Turktime

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in yerine Abdullah Avcı!

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırdıktan sonra vakit kaybetmeden yeni hocayı belirlemek için çalışmalara başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in yerine Abdullah Avcı!
Haberler / Spor
21 Temmuz 2020 Salı 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırdıktan sonra vakit kaybetmeden yeni hocayı belirlemek için çalışmalara başladı. Bordo-Mavililer'in görüşmelere başladığı ilk isim olan Abdullah Avcı ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Beşiktaş'ta hedeflerine ulaşamayıp sezonu bitirmeden ayrılan Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun teklifine yeşil ışık yaktı.

YÖNETİMDEN BAZI İSİMLER ŞOTA'YI İSTİYOR
Yönetim içinde ise bazı isimlerin oyuncu ve teknik direktör olarak Bordo-Mavili camiada iz bırakan Şota Arvaladze’nin gelmesinden yana oldukları bildirildi. Özbekistan’ın Phakhtor takımını çalıştıran ve burada şamipyonluk yaşayan Şota’nın şehre davet edilmesini isteyen yöneticiler olduğu kaydedildi.

KENAN KOÇAK DA LİSTEDE
Bir diğer aday da Kenan Koçak. Alman ekibi Hannover’daki başarısıyla öne çıkan Koçak’ın önündeki en büyük engel bonservis bedeli. Hannover’ın başkanı Martin Kind, genç teknik adamın uyması gereken bir sözleşmesi olduğunu belirtmişti. Yönetimin hoca konusunda acele etmeyeceği, ortak bir karara varmaya çalışacağı belirtildi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime