Turktime

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin serisini bozdu! 26 yıl sonra bir ilk...

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan Sarı lacivertliler bu sezon 19 maç sonra ilk kez kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin serisini bozdu! 26 yıl sonra bir ilk...
Haberler / Spor
4 Kasım 2023 Cumartesi 21:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 11. haftası dev maça sahne oldu. Fenerbahçe ve Trabzonspor, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Djiku, Becao ve Fred'in yokluğunda Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko on birini tercih etti.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ise Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswill, Eren, Mendy, Berat, Abdülkadir, Pepe, Visca, Onuachu on birini tercih etti.

26 YIL SONRA İLK!

Trabzonspor mücadeleyi 3-1 kazanırken golleri 10. dakikada Paul Onuachu, 46. dakikada Berat Özdemir, 47. dakikada Nicolas Pepe kaydetti. Fenerbahçe'nin gollerini iki penaltıdan Dusan Tadic kaydetti.

Trabzonspor, bu sezon 6. galibiyetini aldı ve puanını 19 yaptı.

Fenerbahçe ise bu sezon ilk kez puan kaybı yaşarken, 30 puanda kaldı. Sarı lacivertliler lider girdiği haftaya 1 puan farkla Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bitirdi.

26 YIL SONRA BİR İLK

Bordo-mavili ekip en son 1997-98 sezonunun üçüncü haftasında bu deplasmanda kazanmıştı. Trabzonspor o maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Ligde 26 yıl sonra Kadıköy'de galibiyet yaşayan Trabzonspor, 2019-20 sezonunda Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenmeyi başarmıştı.

FENERBAHÇE'NİN SERİSİ SONA ERDİ

Bu yenilgi sonrasında Fenerbahçe'nin galibiyet serisi de sona erdi. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezonu da kapsayan bir şekilde 21 maçlık galibiyet serisine sahipti.

Fenerbahçe'nin mağlubiyetiyle ligde henüz yenilgi yaşamayan tek takım Galatasaray kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime