Turktime

Timur Cihantimur hakim karşısına çıkıyor! Türkiye'ye iade edilecek mi?

4 aydır ABD’de tutuklu olarak yargılanan Timur Cihantimur, Boston’da yapılacak karar duruşmasında son kez Yargıç Donald Cabell’in karşısına çıkacak.
ABONE OL
Abone Ol
Timur Cihantimur hakim karşısına çıkıyor! Türkiye'ye iade edilecek mi?
Haberler / Güncel
16 Ekim 2024 Çarşamba 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin gündemine oturan olayda ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur ve annesi ünlü yazar Eylem Tok, ABD'de kazadan 106 gün sonra yakalanmıştı. Cihantimur ile Tok’un Türkiye’ye iadesiyle ilgili davaların görülmesine Massachusetts eyaletindeki Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ediliyor. 4 aydır ABD’de tutuklu olarak yargılanan Cihantimur, Boston’da yapılacak karar duruşmasında son kez Yargıç Donald Cabell’in karşısına çıkacak.

VOA Türkçe'den Can Kamiloğlu'nun aktardığına göre, 9 Ekim’de yapılan karar duruşmasında hakim karşısına çıkan Tok'un Türkiye’ye iade davasında kararın açıklanması için hakimin savunma ve iddia makamlarının istediği yazılı dilekçeleri için verilen bir haftalık süre ise 16 Ekim Çarşamba günü sona erecek. Yargıç Cabell’ın tarafların yazılı savunma ve iddialarını inceledikten sonra Tok’un iadesiyle ilgili kararını kısa bir süre içinde açıklaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime