Turktime

The Godfather devam edebilir

The Godfather filminin yönetmeni Ford Coppola ve dağıtımcı Paramount film hakkında konuşarak serinin devam edebileceği ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
The Godfather devam edebilir
Haberler / Kültür
6 Aralık 2020 Pazar 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tüm dünyada ilgiyle izlenen ve film listelerinde zirvede yer alan The Godfather'ın üç filmini de yöneten Francis Ford Coppola ve dağıtımcı olan Paramount yeni filmler için olasılığın açık olduğunu açıkladı.

Coppola, Baba 3'ün yakında yayınlanacak yeniden düzenlenmiş versiyonuna işaret eden bir makale için The New York Times'a konuştu.

Şahsen serinin devamını yönetmekle ilgilenmediğini belirten Coppola, Paramount'un bir veya birkaç devam filmi yapmakta özgür olduğunu dile getirdi.

Coppola, "Baba 4, 5 ve 6 gayet olası. Ben Baba'nın sahibi değilim" diye konuştu.

Paramount ise yaptığı açıklamada, "Baba destanında başka bir film için yakında gerçekleşecek planlar olmasa da; Baba'nın mirasının kalıcı gücü göz önüne alındığında, doğru hikayenin ortaya çıkması ihtimaline karşı bu olasılık duruyor" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime