Turktime

Terim'den Luyindama ve Marcao kararı

Galatasaray’da öncelik kadro istikrarından yana. Teknik patron Fatih Terim, hem ilk 11’i hem de kulübeyi güçlendirecek geniş bir transfer listesi hazırlasa da kritik bölgelerde büyük çaplı değişiklikler istemiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Terim'den Luyindama ve Marcao kararı
Haberler / Spor
7 Ağustos 2020 Cuma 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bunlardan biri de savunma göbeği. Terim, özellikle Marcao ve Luyindama ikilisinin yeni sezonda çok daha iyi işlere imza atacağı görüşünde. Bu nedenle, kulübe nefes aldıracak nitelikte çok iyi teklifler gelmediği sürece, iki oyuncunun da takımda kalmasından yana talepte bulundu. Marcao’nun adı son günlerde birkaç İspanyol kulübüyle anılmıştı.
ASTON VİLLA  TAKİPTE

Luyindama ise uzun süredir İngiliz kulüplerini peşinden koşturuyor. Özellikle Aston Villa’nın, Kongolu stoper için 12 milyon Euro civarında bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Ancak şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir teklif olmadığı belirtiliyor. Sakatlığını geçtiğimiz Mart ayında atlatan ve o günden beri takımla çalışmalara devam eden Luyindama, yaz kampıyla birlikte eski formuna ulaşmayı hedefliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime