Turktime

Taylor Swift rekor üstüne rekor kırıyor!

Müzikal başarılarıyla şimdiden tarihe geçen Taylor Swift, yeni albümüyle büyük bir başarıya daha imza attı.
ABONE OL
Abone Ol
Taylor Swift rekor üstüne rekor kırıyor!
Haberler / Magazin
11 Haziran 2024 Salı 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Time dergisi tarafından 2023 yılında "Yılın Kişisi" seçilen, "The Eras Tour" adlı konser turu ve "The Tortured Poets Department" adlı albümüyle üst üste kırdığı rekorlarla adından söz ettiren ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, 19 Nisan'da yayınladığı albümüyle bir rekor daha kırdı.

NTV'de yer alan habere göre; "The Tortured Poets Department" albümü, Billboard Hot 200 albüm listesinde 7 haftadır zirvede. Şarkıcı, bu kadar uzun süre 1. sırada kalmayı başararak bir ilke attı.

KENDİ REKORUNU KIRDI
Ayrıca albüm, şarkıcının Folklore albümünün rekorunu da kırdı. Albüm, müzik listelerinde 6 hafta boyunca zirvede kalmıştı.

Albüm, Spotify'da da bir günde 300 milyon dinlenmeye ulaştı ve bu dinlenme rakamına ulaşan ilk albüm olarak tarihe geçti. Albümün ilk şarkısı "Fortnight" ise tüm zamanların bir günde en çok dinlenen şarkısı oldu. Bu rekor daha önce Adele'in "Easy On Me" (2021) şarkısına aitti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime