Turktime

Tarantino sinemadan erken mi emekli oluyor?

En son dokuzuncu filmi 'Bir Zamanlar... Hollywood'da'yı çeken Quentin Tarantino, her fırsatta 10'uncu filmden sonra sinemayı bırakacağını söylese de son açıklamasıyla erken emeklilik sinyali verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Tarantino sinemadan erken mi emekli oluyor?
Haberler / Kültür
6 Haziran 2021 Pazar 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, katıldığı bir podcast’te yönetmenliği bırakabileceğini ima etti. Tarantino, “Çoğu yönetmenin son filmleri korkunç olur. Genelde en kötüleri en son yaptıkları iştir” sözleriyle kafa karıştırdı.

Son filmi ‘Bir Zamanlar... Hollywood’da’ (Once Upon a Time... in Hollywood) dokuzuncu eseri olan yönetmen, kariyerini 10’uncu filmde noktalayacağını açıklamıştı.

Ucuz Roman (Pulp Fiction), Zincirsiz (Django Unchained), Kill Bill gibi sinema tarihinin unutulmaz filmlerine imza atan Quentin Tarantino, 10'uncu projesini gerçekleştirdikten sonra film yapmayı bırakma sözünü, hemen hemen her yeni filminin ardından dillendirdi.

Tarantino'nun 10 film planı defalarca sorgulandı ve pek çokları tarafından gelecekteki projeleri için dikkat çekmek ve beklenti yaratmak amacıyla üretilen bir pazarlama hilesi diye damgalandı.

Sinemayı bırakma söyleminin, Tarantino'nun daha fazla dikkat çekmesini sağladığı açık olsa da Tarantino'ya göre bir yönetmenin kalitesi belli bir zamandan sonra kötüye gidiyor. Dolayısıyla ünlü yönetmen zirvede olduğu sırada emekliye ayrılmayı istiyor ve bunun için de ideal sayı 10.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime