Turktime

TFF'den Ali Palabıyık kararı için resmi açıklama geldi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi en büyük hayal kırıklığının hakem Ali Palabıyık olduğunu belirtti. Büyükekşi, Ali Palabıyık'la ilgili nihai kararı sezonun tamamlanmasının ardından vereceklerini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
TFF'den Ali Palabıyık kararı için resmi açıklama geldi
Haberler / Spor
6 Haziran 2023 Salı 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milliyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Mehmet Büyükekşi'ye görev sürecindeki en büyük üzüntüsü ve hayal kırıklığı soruldu.

Mehmet Büyükekşi'nin bu soruya cevabı Ali Palabıyık oldu. Tecrübeli hakemin performansından memnun olmadıklarını belirten Büyükekşi, Ali Palabıyık'ı kaybetme noktasına geldiklerini belirtti.

"ALİ PALABIYIK'I KAZANALIM DERKEN KAYBETME NOKTASINA GELDİK"

Mehmet Büyükekşi, Palabıyık'la ilgili yaptığı açıklamada "Üç maçta öyle büyük hatalar yaptı ki kazanalım derken kaybetme noktasına geldik" ifadelerini kullandı.

Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar görev vermeyeceklerini dile getiren Büyükekşi, deneyimli hakemle ilgili nihai kararı daha sonra vereceklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime