Turktime

Suarez, resmen Atletico Madrid'de

Atletico Madrid, Barcelona'dan ayrılan Luis Suarez'le 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Suarez, resmen Atletico Madrid'de
Haberler / Spor
25 Eylül 2020 Cuma 21:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İspanya LaLiga ekiplerinden Atletico Madrid, Barcelona'dan ayrılan Uruguaylı yıldız Luis Suarez'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. İspanyol ekibi, Suarez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.

Sağlık muayenesinden geçen oyuncu, sonrasında İspanyol ekibi ile resmi sözleşmeye imza attı. Atletico Madrid'in paylaştığı mesajda, "Sahada elinden gelenin en iyisini yapan ve en zorlu aşamalarda kalitesini ispatlayan dünyanın en üretken forvetlerinden biri olarak takımımıza hoş geldin" ifadelerine yer verildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">??? <a href="https://twitter.com/hashtag/Su%C3%A1rezRojiblanco?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SuárezRojiblanco</a><br><br>?? <a href="https://twitter.com/LuisSuarez9?ref_src=twsrc%5Etfw">@LuisSuarez9</a> <br>?? Wanda <a href="https://twitter.com/Metropolitano?ref_src=twsrc%5Etfw">@Metropolitano</a> <br><br>?? <a href="https://twitter.com/hashtag/A%C3%BApaAtleti?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AúpaAtleti</a> <a href="https://t.co/gxy2aEDr7i">pic.twitter.com/gxy2aEDr7i</a></p>&mdash; Atlético de Madrid (@Atleti) <a href="https://twitter.com/Atleti/status/1309514380418134018?ref_src=twsrc%5Etfw">September 25, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

2014-15 sezonu öncesinde Barcelona'ya transfer olan Suarez, yeni teknik direktör Ronald Koeman'ın planlarında yer almadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime