Turktime

Squid Game nedeniyle idam edilecek!

Netflix'in ünlü dizisi Squid Game'in dijital kopyasıyla Kuzey Kore'ye giriş yapan öğrenci, diziyi sınıfta yakın arkadaşlarıya birlikte izleyince ülkede olay oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Squid Game nedeniyle idam edilecek!
Haberler / Dünya
25 Kasım 2021 Perşembe 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Netflix'in Güney Kore yapımlı dizisi Squid Game, komşusu Kuzey Kore'de büyük bir trajediye neden oldu.

Bir lise öğrencisi Çin ziyaretinin ardından ülkesi Kuzey Kore'ye dönüşte USB bellekle birlikte Squid Game dizisinin kopyasını getirdi.

Ünlü dizinin dijital kopyasını arkadaşlarına dağıtan öğrencinin hareketleri, tamamıyla denetim altında olan Kuzey Kore'deki yetkililerin gözünden kaçmadı.

KURŞUNA DİZİLECEK

Kuzey Kore gizli istihbarat servisi öğrenciyi yakaladı. Lise öğrencisinin diziyi gizlice Kuzey Kore'ye getirmesi nedeniyle kurşuna dizilerek infaz edileceği belirtildi. 

Diziyi satın alıp izleyenlerden ise biri ömür boyu hapse mahkum edildi. Diğer öğrenciler için ise beş yıl ağır hapis cezası uygulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime