Turktime

Squid Game'in ortaya çıkışı 10 yıl sürmüş!

Netflix'te yayınlandığı günden itibaren, platformun en popüler dizilerinden biri olan Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, dizinin ortaya çıkışının 10 yıldan fazla sürdüğünü söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Squid Game'in ortaya çıkışı 10 yıl sürmüş!
Haberler / Kültür
6 Ekim 2021 Çarşamba 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünya çapında ciddi bir izleyici sayısına ulaşan Netflix'in yeni dizisi Squid Game ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Güney Kore yapımı olan dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk Korean Times'a verdiği demeçte 10 yıldan fazladır dizi üzerinde çalıştığını ancak sürekli reddedildiğini belirtti.

YA BAŞYAPIT OLACAKTI YA DA ALIŞILMADIK BİR FİYASKO

Hwang Dong-hyuk yaptığı açıklamada, "Hikâyeyi diziye dönüştürmek, tıpkı on yıl önce olduğu gibi hâlâ bir macera. Ya hep ya hiç olacağını biliyordum; ya bir başyapıt olacaktı ya da alışılmadık bir fiyasko. Bu çalışmanın arkasındaki fikir çok deneyseldi. Bu yüzden, seyircilerin, karakterlerin çocuk oyunları oynamak için hayatlarını riske attığını ikna edici bulup bulmayacağını kendime sormaya devam ettim. Yaklaşık 12 yıl sonra dünya, böyle tuhaf, şiddetli hayatta kalma hikayelerinin gerçekten hoş karşılandığı bir yere dönüştü. Pek çok insan hikayeyle empati kurabildi" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime