Turktime

Sis facia getirdi: 3 ölü, 3 yaralı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde TIR ile çarpışan otomobildeki üç kişi öldü, üç kişi de yaralandı. TIR şoförü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Sis facia getirdi: 3 ölü, 3 yaralı
Haberler / Güncel
17 Ekim 2023 Salı 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, saat 08.00 sıralarında Akkuş ilçesine bağlı İkizoğlu mevkisinde meydana geldi. Necmi Ş., (42) yönetimindeki TIR ile Samet Kocakoç yönetiminde otomobil, sisli havada, virajlı yolda kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile otomobil yol kenarına savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Samet Kocakoç (22) ile yanındaki Mustafa Kocakoç (56) ile Güllü Kocakoç (50) hayatını kaybetti. İsmail Kocakoç (32), Halime Tonkal (58) ve Abdurrahman Tonkal (8) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. TIR şoförü Necmi Ş., gözaltına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime