Turktime

Şirinevler'de 4 katlı binada patlama

İstanbul Şirinevler'de 5 katlı bir binanın çatı katında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, patlama sonrası yangın çıktığını bir vatandaşın hayatını kaybettiğini ve yararlıların olduğunu bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Şirinevler'de 4 katlı binada patlama
Haberler / Güncel
28 Eylül 2023 Perşembe 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bahçelievler'de bir apartman dairesinde patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi. Patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu belirtiliyor. Binalardan moloz, beton ve cam parçaları koparken patlamanın şiddetiyle ağaçların devrildi.

 

1 ÖLÜ 4 YARALI

Valilikten yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde bir binada meydana gelen ve doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Yaşanan patlama sonrası açıklamalarda bulunun Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır şunları kaydetti:

"Doğalgaz patlaması yaşandı bunun neticesinde yangın başladı. Bir vatandaşımız rahmetli oldu, iki vatandaşımız yaralandı. Yaşanan patlama tüm Bahçelievler’de duyuldu. Yaşanan patlamanın ardından güvenlik gerekçesiyle çevredeki binalar tahliye ediliyor."

Öte yandan patlamanın şiddetiyle çevredeki binalar ve dükkanlar da zarar gördü. Binalardan moloz, beton ve cam parçaları koparken patlamanın şiddetiyle bazı ağaçlar devrildi. Sokaktaki park halindeki araçların bir kısmı ise zarar gördü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime