Turktime

Sinem Kobal kızını ikna etmeye çalıştı

Geçtiğimiz günlerde evde düşerek ayağını inciten Kobal, Levent'teki ofis çıkışı görüntülendi. Oyuncu, arabaya binmek istemeyen kızı Lalin'i ikna etmeye çalıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Sinem Kobal kızını ikna etmeye çalıştı
Haberler / Magazin
8 Eylül 2023 Cuma 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde bir ayağı sarılı şekilde düğüne katılan Sinem Kobal herkesi korkutmuştu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla araçtan inen güzel oyuncunun yürümekte zorlanması dikkat çekmişti.

Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu "Merdivenden inerken ayağım kaydı. Tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok. Sanırım bir haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum" diyerek duruma açıklık getirmişti.

Oyuncu, önceki gün Levent’deki menejerlik ofisinden çıkarken görüntülendi. Kızı Lalin ile ofisten çıkan oyuncu arabaya binmek istemeyen Lalin'i ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra Lalin'i ikna ederek arka koltuğa oturtan oyuncu muhabirlerin fotoğraf isteğini de kırmadı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime