Turktime

Sergen’den yabancı kuralına tepki!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu ve TFF'nin aldığı yabancı kuralı kararını eleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Sergen’den yabancı kuralına tepki!
Haberler / Spor
10 Temmuz 2020 Cuma 08:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı yabancı kararını eleştirdi.TFF’nin aldığı yabancı kararını düzeltmesi gerektiğini ifade eden Yalçın, “Yabancı oyuncu konusu çok uzun bir konu. Bu TFF’nin aldığı bir karar. Benim merak ettiğim bu kararı kimler oturup aldı. Altyapıdan oyuncu oynatma mecburiyeti koydular. Bunu koyarak genç oyuncuların yetişeceklerini mi sanıyorlar. Bunun için önce tesis lazım. Ben 18 kulübün tesislerini gezmelerini tavsiye ediyorum, bir görsünler bakalım” dedi.

‘ÖNCE GİDİP TESİSLERİ GEZİN’

Herkesin Ajax örneğini vermesinin yanlış olduğunu vurgulayan Yalçın, “Hersek Ajax’ı örnek veriyor. Önce gidip Ajax’ın tesislerini gezin, sonra gelip 18 kulübün tesislerini gezin. Bakın bakalım birbirine benziyorlar mı? ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime