Turktime

Serenay Sarkaya'dan Cem Yılmaz'a olay gönderme!

Cem Yılmaz'ın Marty Feldman'ın fotoğrafını paylaşmasına cevaben, Serenay Sarıkaya da New York'tan bir fotoğraf paylaşarak sosyal medyada gündem oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarkaya'dan Cem Yılmaz'a olay gönderme!
Haberler / Magazin
20 Nisan 2024 Cumartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye dergisi tarafından ‘Yaratıcılık Ödülü’ne layık görülmüş, geçtiğimiz günlerde New York’ta gerçekleşen ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle adından söz ettirmişti.

SERENAY'A GÖNDERME Mİ YAPTI?

Güzel oyuncunun eski sevgilisi Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından ayrık gözlere sahip İngiliz aktör Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaşmış; bu hamle, 'Serenay'a gönderme' olarak yorumlanmıştı.

Ünlü komedyen, kendi rahatsızlığı nedeniyle göz muayenesine gittiğini ve sağ gözünde yaşadığı retina problemi sebebiyle söz konusu paylaşımı yaptığını belirtmişti.

ŞAŞI POZU GÜNDEM OLDU!

Bu açıklamaya rağmen Serenay Sarıkaya’dan karşı hamle gecikmedi. New York'ta çektirdiği fotoğrafları yayınlayan oyuncu, Instagram gönderisinde şaşı baktığı bir kareye de yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime