Turktime

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilişkisi tam gaz ilerliyor!

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilişkisi tam gaz ilerliyor!
Haberler / Magazin
26 Temmuz 2024 Cuma 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun süredir aşk haberleriyle gündemde olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in birlikteliği tam gaz sürüyor. Kimileri ünlü çiftin birlikteliğine reklam dese de kimileri bu aşkın gerçekliğine inanıyor.

ANNESİNDEN ONAY ÇIKMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde oğlunun konserine giden Gülgün Demir, müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'ya onay vermiş ve övmelere doyamamıştı. Demir evlilik soruları için de "bunları bana sormayın, o onların bileceği iş ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler" demişti.

Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi. Çift kameraları görünce çok şaşırdı. Mert Demir 'nereden ve nasıl buldunuz gerçekten?' diye sormadan edemedi.

KAYNAK: 2. SAYFA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime