Turktime

Serenay Sarıkaya isyan etti!

Serenay Sarıkaya ile bir süredir aşk yaşayan Mert Demir, özel hayatıyla gündemden düşmüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya isyan etti!
Haberler / Magazin
19 Eylül 2024 Perşembe 09:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmüyor.

İlişkileri tam gaz devam eden çiftten Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı aşk dolu pozlarla adından söz ettirmişti.

Sarıkaya ve Demir ilişkisi hakkında kimileri 'reklam aşkı' dese de oyuncu, sosyal medya hesabından ilk kez Demir ile pozlarını yayınlamıştı.

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren Sarıkaya, katıldığı bir sergi etkinliğinde basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Ünlü isim, ilişkisine dair "Her şey yolunda. Gayet iyi. Teşekkür ederim" demişti.

Ünlü isim, yeni sezon hakkında da konuştu. Oyuncu, "Şu an bir şey yapmıyorum aslında. Şahmaran yeni sezonu yayınlandı, baya mutluyuz. Tatilim devam ediyor diyebilirim. Tekrardan çalışmalarımız olacak ama televizyon dizisi şimdilik olmayacak." demişti.

Sarıkaya, "Sevenleriniz aslında çok merak ediyor. Evlilik olacak mı, ufukta var mı böyle bir şey?" sorusuna, “Bunlar için çok erken sorular. Böyle bir düşünce içerisinde değiliz” yanıtını vermişti.

İlişkilerini gizli yaşamayı tercih eden ikili geçtiğimiz haftalarda da sosyal medyadan aşk dolu pozlarını yayınlamıştı. Serenay Sarıkaya, kendisini kucağına alan sevgilisi ile pozunu sevenlerinin beğenisine sunmuştu. O fotoğraflara da beğeni yağmıştı.

Her attıkları adım olay olan ikiliden Mert Demir, Instagram hesabından 'ben senin için yaşamayı göze almışım' notuyla yeni gönderisini yayınladı. Sarıkaya'nın altına yazdığı yorum dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya da Demir'in yayınladığı gönderisine kayıtsız kalamadı. "Ayıp ayıp aşağıdayım seni bekliyorum… Ama yağmur başladı…" yorumuyla sitem etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime