Turktime

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz hakkında bomba iddia! 4 yıl sonra yeniden...

Serenay Sarıkaya, 2020'de yollarını ayırdığı eski sevgilisi Cem Yılmaz ile gündeme geldi. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya hakkında ortaya atılan bir iddia ağızları açık bırakırken gözler Mert Demir'e çevrildi.
ABONE OL
Abone Ol
Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz hakkında bomba iddia! 4 yıl sonra yeniden...
Haberler / Magazin
17 Mayıs 2024 Cuma 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mert Demir ile yaşadığı aşkın reklam olduğu yönündeki iddialarla magazin gündeminde uzun bir süre yer alan Serenay Sarıkaya, şimdi ise eski sevgilisi Cem Yılmaz'la adından söz ettirdi.

2020'de yollarını ayıran Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın ilişkilerine bir şansa daha verdikleri öne sürüldü.

BOMBA AŞK İDDİASI

Sabah'tan Bülent Cankurt konuyla ilgili kaleme aldığı yazıda şu ifadelere yer verdi: "Serenay Sarıkaya-Mert Demir aşkı, son günlerde magazin gündemini bir hayli meşgul ederken acayip bir dedikodu kulağıma geldi.

Konuşulanlara göre; Serenay, Mert Demir ile değil, eski sevgilisi Cem Yılmaz ile aşk yaşıyormuş!

Yaklaşık bir yıl süren ilişkinin ardından 2020'de ayrılan Serenay ile Cem, dört yıl sonra yeniden aşk yaşamaya başlamış.

Önce bu dedikoduya inanmadım, farklı çevrelerden aynı şeyi duyup bir de üstüne Serenay'ın, başrolünde oynadığı dizinin geçen haftaki prömiyerinin ardından soluğu Cem'in evinde aldığı detayı da kulağıma gelince "Olabilir" dedim.

REKLAM AŞKI MI?

Aslında, ardı ardına gelen "Serenay ile bir şarkısında düet yaptığı müzisyen Mert Demir reklam aşkı yaşıyor" ve "Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'den ayrıldı" haberleri de bu dedikoduları doğrular nitelikte.

Ben magazin dünyasında öyle şeylere şahit oldum ki, Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya aşkı yeniden başladıysa şaşırmam. Vallahi ben dedikoducuların yalancısıyım, gerçeği de yakında öğreniriz"

Taraflardan henüz herhangi bir açıklama gelmezken söz konusu iddia kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime