Turktime

Serdar Ortaç dansçısıyla evleniyor!

Serdar Ortaç, sosyal medya sayfasından tekrar evlenebileceğinin sinyalini vererek o ismi açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Serdar Ortaç dansçısıyla evleniyor!
Haberler / Magazin
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz hafta Bursa'da sahne alan Serdar Ortaç konserin sonunda, gelen izleyicilere herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Ortaç, "Bu benim son turnem. Bundan sonra konser yok. Beni telefondan ve videolardan izleyeceksiniz. Artık bekar ve dullara şarkı okuyacağım." diyerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Son dönemde oldukça depresif olduğu ve sağlık sorunları yaşadığı iddia edilen Serdar Ortaç, artık dinlenmek istediğini söyledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir canlı yayında bu yaz yapacağı konserlerin son turnesi olduğunu ve sonrasında yılda iki veya üç kez ancak konser vereceğini açıkladı.

"BEN İNCİ İLE EVLENECEĞİM"

Eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki açıklamaları uzun süre konuşulan Serdar Ortaç gönlünü kime kaptırdığını açıkladı. Canlı yayında şarkısını açan Ortaç, 'İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci'm benim aşkım benim' diyerek aşkını haykırdı.

Ortaç'a İnci'nin kim olduğu sorulunca 'Benim kızıl saçlı dansçım' yanıtı verdi. Ünlü şarkıcının canlı yayınına yorum yağdı. Ortaç'a; 'Evlen çok mutlu ol', 'Toparlan artık Serdar Ortaç', 'Senin hakkından İnci gelir' gibi yorumlar yapıldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime