Turktime

Şehitler anısına vefa yürüyüşünü ayı saldırısı

Giresun’ da Osmanlı-Rus savaşında 2. Kafkas Kolordusuna bağlı askerlerin şehit olduğu Alucra dağlarındaki cephelere 'vefa yürüyüşü' yapanlara ayı saldırdı. Ayının saldırdığı grup içerisinde bir kişi yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Şehitler anısına vefa yürüyüşünü ayı saldırısı
Haberler / Güncel
25 Eylül 2023 Pazartesi 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alucra Kaymakamlığı, Alucra Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Sivil Topluk Kuruluşlarının öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Osmanlı-Rus savaşında 2. Kafkas Kolordusuna bağlı askerlerin şehit olduğu Gümüşhane sınırındaki cephelere "Şehitlere Vefa" adıyla yürüyüş düzenlendi.

BİR GENCİN AYAĞINDAN ISIRDI

Gruptan ayrı olarak farklı bir rotadan zirveye tırmanan bir grup genç ayı ile karşılaştı. Gruba saldıran ayı, Tarık Akın isimli genci sağ ayağından ısırdı.

Ayağından ısırılan genç, ayıdan kendini kayalıklardan atarak kurtardı. Yaralanan Akın, olay yerine çağrılan ambulans ile önce Alucra Devlet Hastanesi'ne, buradan da Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime