Turktime

Sefo'dan EURO 2024 için Milli Takım'a özel şarkı

A Milli Futbol Takımı'nın katılacağı EURO 2024 için müzisyen Sefo tarafından özel bir şarkı hazırlandı. "Türkiye'm" isimli şarkı milyonların beğenisine sunuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Sefo'dan EURO 2024 için Milli Takım'a özel şarkı
Haberler / Spor
8 Haziran 2024 Cumartesi 19:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Sefo'nun, yeni müzik melodileriyle hazırladığı besteye cesaret, başarı ve inanç temalı sözler yazarak "Türkiye'm" isimli özel bir şarkı hazırladığı belirtildi.

Ay-yıldızlı futbolcular ve teknik ekip tarafından beğenilen "Türkiye'm" şarkısının TFF'ye teslim edilmesi sırasında açıklamalarda bulunan Sefo, A Milli Futbol Takımı'na büyük bir heyecanla özel bir şarkı yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Sefo, ay-yıldızlılara EURO 2024'te başarı dileğinde bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise hiçbir ücret almadan A Milli Takım'a özel bir şarkı hazırlayan Sefo'ya teşekkür etti. Büyükekşi, sanatçıya isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması takdim etti.

TFF YouTube kanalında yayınlanan şarkı, dijital platformlar ile radyo ve televizyondan dinlenebilecek. "Türkiye'm" şarkısının klibi de yakında izleyicilerle buluşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime